Combi krant een nieuw initiatief

Een initiatief van de COMBI wedstrijdorganisaties en (jeugd) klassenorganisaties betrokken bij zeilwedstrijden en trainingen voor de jeugd in Nederland, in samenwerking met het Watersportverbond.

Waarom deze krant? Nederland kent vele wedstrijdzeilers en surfers, waarvan de besten sinds jaar en dag doorstromen naar de top van de sport en ons land succesvol vertegenwoordigen tijdens Wereld- en Europese kampioenschappen, alsmede uiteraard de Olympische Spelen. Deze successen kunnen niet zonder een gezonde instroom van sporters en juist de laatste jaren zien we dat de aantallen beginnende wedstrijdsporters significant teruglopen.

Met deze COMBI krant proberen wij gericht informatie te geven hoe beginnende zeilers en surfers (en hun ouders!) een volgende stap richting de wedstrijdsport kunnen zetten en wat daar zo leuk aan kan zijn.

Geplaatst in Uncategorized.