Combi toegankelijk voor alle jonge (beginnende) wedstrijdzeilers

Om kennis te maken voor de beginnende wedstrijdzeiler is er een mogelijkheid om een optimist van de organiserende vereniging te huren voor een heel klein bedrag. De combiwedstrijden zijn toegankelijk voor zeilers tot 21 jaar die in een jeugdboot of Laser 4.7 / Radiaal varen. Je schrijft je per dag in, dus als je een keer niet kan, sla je een dag over. Zo is wedstrijdzeilen voor iedereen toegankelijk.

Voor de veiligheid zorgen we dat er voldoende begeleiding en rubberboten op het water zijn. Aan het begin van de wedstrijddag is er een palaver, daar krijg je uitleg over de baan en de belangrijkste afspraken op het water. En kom je voor het eerst wedstrijdzeilen? Dan word je ook op het water geholpen als dat nodig is.

Er worden 2 of 3 wedstrijden gevaren op een dag, afhankelijk van het weer. En heb je het heel goed gedaan? Dan kom je misschien wel in aanmerking voor een medaille of beker.

Geplaatst in Uncategorized.